U NAŠEM KAMPU MOŽETE ISPROBATI MNOGO AKTIVNOSTI

Učinite kampiranje još zabavnijim! Upoznajte druge kampere, uživajte u ukusnoj mediteranskoj hrani i najboljim hrvatskim vinima ili mojitu uz plažu, odmarajte se uz bazen ili budite aktivni… igrajte nogomet, tenis, vozite bicikl, planinarite… istražite i doživite prirodu!

NEVIO – Camping from www.vm360.si on Youtube (2021)

INTERAKTIVNA KARTA KAMPA

Pogledajte našu interaktivnu kartu kampa kao digitalnu inovaciju u industriji kampiranja.
Ovo je testna verzija koju ćemo ažurirati sa svim informacijama do 1. srpnja 2024. Odaberite svoju točnu smještajnu jedinicu i kontaktirajte našu prodaju za rezervaciju putem kontakt forme.
 – traženje objekata i smještajnih jedinica u kampu
– pregled samo određenih objekata i vrsta smještaja
 – odaberite jezičnu opciju na karti

PLAŽA

Kad je riječ o hrvatskim plažama, najbolji je savjet da se zaputite prema jugu i dalmatinskoj obali. Ovo je savršen primjer. Šljunčana plaža koja pruža jednostavan pristup moru. More je kristalno čisto i pruža osvježenje od ljetnih vrućina.

RESTORAN

Restoran s pogledom na more, obližnje otoke (Mljet, Korčula…) i Pelješki kanal. Ovdje možete uživati u autentičnoj hrvatskoj hrani i sjajnom crnom vinu iz okolice.

BAR NA PLAŽI

Nakon što se udobno smjestite na jednu od drvenih klupa u hladu… s koktelom ili hladnim pivom u ruci, sanjat ćete samo jedno, da ostanete ovdje zauvijek! Osim koktela i piva, bar poslužuje i najbolju pizzu iz krušne peći, salate…

ODMOR UZ BAZEN

Život je ljepši… uz bazen. Zaronite u naš bazen ili čitajte knjigu na ležaljkama i uživajte u atmosferi.

SPORTOVI

Provedite vrijeme s obitelji igrajući nogomet, košarku, odbojku… na našem višenamjenskom terenu… ili zaigrajte tenis na teniskom terenu.

ADVENTURE GOLF

Novo u 2017. g.! Posebno osmišljen novi teren kampa Nevio svaku će igru učiniti posebnom. Ovo je savršeno mjesto za prijateljsko natjecanje i zabavu. Nakon igre, sjajnoj zabavi dodajte ukusnu hranu u našem novom gastro kutku u blizini terena.

JESTE LI SPREMNI ZA SAVRŠENO LJETO?

Bez obzira na to zanima li vas obiteljski odmor ili romantično putovanje u dvoje, u mnogo toga možete uživati na poluotoku Pelješcu. Otkrijte poluotok iz našeg prostranog kampa koji se nalazi u idiličnom morskom okruženju.

NAŠA LOKACIJA

Orebić je idealna lokacija za odmor jer se nalazi u blizini popularnih turističkih destinacija kao što je Dubrovnik, Korčula i Nacionalni park Mljet.

ZAISTA IZVRSTAN KAMP!

“U više od 40 godina kampiranja u Europi, ovo je jedno od mojih najboljih iskustava. Dobrodošlica je bila vrlo srdačna i rado su nam pomogli. Kamp je vrlo dobro osmišljen i ima terase pa je većina parcela dovoljno velika i ravna za naš veliki šator. Sanitarni prostori bili su besprijekorni. Nadamo se da ćemo se vraćati i u budućnosti.”

Derek S.

NAJBOLJI SADRŽAJI KOJE SAM VIDIO!

“Boravili smo ovdje 12 dana krajem listopada. Ovaj prekrasan kamp s terasama bio je vrlo tih i miran, s velikim izborom parcela. Odabrali smo prekrasno mjesto s pogledom na manje otoke i Korčulu. Prostori su besprijekorni, suvremeni, prostrani i vjerojatno najbolji u kojima smo IKADA boravili. Vlasnici kampa vrlo su ljubazni i srdačni i vrlo dobro govore engleski jezik. Besplatno smo se koristili teniskim terenom, što je dodatan plus.”

Jan W.

NAJBOLJI KAMP U KOJEM SAM BORAVIO!

“U kampu je oko 200 mjesta, ali uopće nema osjećaja gužve i prenapučenosti, iako smo ovdje u srcu sezone. Kamp ima vlastitu privatnu plažu (standardna hrvatska šljunčana plaža), koja je prekrasna i čista, s kristalno čistom vodom. Tu je i sjajan veliki bazen koji je čist i okružen ležaljkama zbog kojih imate dojam da ste odsjeli u luksuznom hotelu! Kamp ima i igrališta i teniske terene i sl. Dovoljno sadržaja da vam ne bude dosadno!”

Chadsick