AKTIVNOSTI U AUTOKAMPU NEVIO

U NAŠEM KAMPU MOŽETE ISPROBATI MNOGO AKTIVNOSTI

Ako želite provesti odmor na otvorenom, kampiranje u autokampu Nevio ima sve što vam je potrebno.

PLAŽA

Svi imamo jasnu sliku savršenog morskog raja – kristalno čista voda, nježni valovi i prekrasan krajolik. Plaža u kampu Nevio posjeduje sve to. Ovaj šljunčani raj pruža skrovito, savršeno mjesto za uživanje u kristalno plavom moru i laganim valovima Jadranskog mora. Ovdje se nalazi jedna od najljepših plaža Pelješkog poluotoka.

Ovdje možete sudjelovati u vodenim aktivnostima kao što je stojeće veslanje (paddleboarding), kajakaštvo i daskanje na vjetru ili se možete opustiti, ležati na suncu i odmarati s obitelji.

Plaža ima tuševe i bar u kojem možete pronaći osvježenje od ljetnih vrućina. Idilično utočište na plaži koje nema premca!

Video naše plaže

Kliknite na fotografiju kako bi se otvorila galerija

RESTORAN

Gastronomija je važan dio ove regije. Za potpun doživljaj okusa Dalmacije tu je restoran unutar kampa koji nudi tipična dalmatinska jela: meso pečeno ispod peke, svježa riba koja je upravo izvađena iz mora, dagnje i kamenice iz Stona… sve to s domaćim maslinovim uljem i mediteranskim povrćem.

Restoran ima predivnu terasu s pogledom na more, obližnje otoke i Pelješki kanal. Sjajna hrana zaslužuje i sjajno vino. Ovo je mjesto savršeno za sve ljubitelje hrane i vina koji su u potrazi za finim, uravnoteženim vinima koja nadopunjuju jelo.

Možete posjetiti i jednu od brojnih lokalnih vinarija da biste kušali poznato kvalitetno crno vino s Pelješca, dingač, ili bijelo vino s Korčule, pošip.

Kliknite na fotografiju kako bi se otvorila galerija

BAR NA PLAŽI

Bar je ugodno mjesto s pogledom na plažu. Popijte pivo s prijateljima, prigrizite nešto dok ste na plaži, na primjer pizzu iz krušne peći, ili se odmarajte u hladu uz popodnevnu kavu i prekrasan pogled na more.

Ljubazno osoblje autokampa Nevio poznato je po odličnom mojitu i šalama, pa nemojte propustiti priliku za bolje upoznavanje s njima.

Akustična glazba uživo jednom tjedno doprinosi ugodnoj atmosferi! Zabavite se i dijelite priče s kampiranja u sjajnoj atmosferi!

Kliknite na fotografiju kako bi se otvorila galerija

ODMOR UZ BAZEN

Jednom kada uđete u kamp Nevio, izolirani ste od ostatka svijeta i možete uživati u odmoru i opuštanju. Bazen u kampu opuštajuće je mjesto i jamči još bolji odmor.

Vanjski bazen natkriven je mediteranskim raslinjem, a sadrži i tuševe i ležaljke koje mogu upotrebljavati posjetitelji svih dobnih skupina.

Kliknite na fotografiju kako bi se otvorila galerija

SPORTOVI

Sportske aktivnosti uvijek su sjajan dodatak odmoru. Autokamp Nevio sadrži sportske objekte nadopunjene prekrasnim okruženjem i naravno, zdravom i ukusnom mediteranskom hranom.

Tu je nogometni i košarkaški teren, dva stola za stolni tenis na otvorenom i igralište za djecu. Ostali prostori za rekreaciju su vanjski fitness i šah. Naš teniski teren, vanjski bilijar i stolni nogomet dostupani su uz dodatnu naplatu. Sportska oprema koju trebate dostupna je na recepciji.

Kamp Nevio idealna je lokacija i za vodene sportove. Uživajte u skijanju na vodi, stojećem veslanju, kajakaštvu i daskanju na vjetru… ili unajmite jet ski ili čamac i posjetite otoke duž Pelješkog kanala.

Kliknite na fotografiju kako bi se otvorila galerija

ADVENTURE GOLF

Sjajan oblik zabave za svakoga, od početnika do iskusnih odraslih osoba ili djece, s obitelji ili prijateljima… dovedite koga god želite i provedite zabavan dan u uzbudljivom okruženju!

„Adventure” golf igra se na umjetnoj travi s palicom i lopticom. Naš teren s 18 rupa prikladan je za one koji nikada nisu niti primili palicu u ruke, ali i dovoljno izazovan za one koji igraju golf na pravim terenima. Uz dodatnu ponudu, kao što je vanjska oprema za fitness, golemi set za šah, igralište za bilijar s nogometnim loptama… sjajno je iskustvo zajamčeno!

Tu je i novi restoran na otvorenom, koji se nalazi uz sportske objekte. Dođite na izvrstan obrok koji uključuje roštilj i opuštajuće pivo! Uživajte u jednoj od najboljih peljeških aktivnosti na otvorenom!

Kliknite na fotografiju kako bi se otvorila galerija