O NAMA

STVORITE NOVE I DUGOTRAJNE USPOMENE!

Spajanjem dobre usluge, uzbudljivih aktivnosti te atraktivnih i prostornih parcela ili mobilnih kućica sa zadivljujućim pogledom na more, autokamp Nevio pruža iskustvo koje predstavlja pravu čaroliju kampiranja.

Autokamp Nevio čine mobilne kućice i parcele okupljene na 7 hektara predivno uređenih površina koje se izdižu iz mora, sve do unutrašnjosti koja pruža fantastičan i upečatljiv pogled na more u svakom obliku smještaja.

To je idilično mjesto kao stvoreno za ljubitelje mira i tišine koji cijene savršen spoj plaže, prirode i mira.

SMJEŠTAJ U AUTOKAMPU NEVIO

MOBILNE KUĆICE I KAMPIRANJE

Probudite se, jutro je predivno! Probudite se i započnite još jedan savršen dan u jednoj od mobilnih kućica ili vlastitom kamperu/šatoru smještenom u idiličnom morskom okruženju. Zaljubite se u prirodu poluotoka Pelješca.

Odaberite mobilnu kućicu COMFORT, DELUX ili BUNGALOV. Naziva se mobilnom kućicom, no zapravo je riječ o vrlo udobnom prostoru za odmor cijele obitelji.

Autokamp Nevio omogućuje najam parcela za one koji dolaze s vlastitim šatorom, mobilnom kućicom ili prikolicom. Sanitarni prostori vrlo su važni kada govorimo o kampiranju. Naše su sanitarije potpuno obnovljene, suvremene i prostrane kako bi ispunile sve vaše potrebe i više od toga.

To znači da možete upotrebljavati sve sanitarne objekte vrhunskog autokampa Nevio, a istovremeno ostati u poznatom okruženju svoje vlastite opreme za kampiranje ili unajmljene mobilne kućice. Popratni objekti i usluge uključuju: upotrebu zajedničkog bazena, svih sportskih sadržaja, uključujući teren za mini golf (uz dodatnu nadoplatu), restoran i bar na plažiWi-Fi je besplatan i dostupan u cijelom autokampu.

KORISNE INFORMACIJE:

Recepcija je otvorena od 8 do 20 sati (osim tijekom vrhunca sezone – od lipnja do rujna radno je vrijeme od 8 do 22 sata).

GDPR – Prikupljanje osobnih podataka radi evidentiranja u sustavu eVisitor – više informacija

Prihvaćamo KARTICE ZA KAMPIRANJE kao što su ADAC, ACSI, ANWB itd.!

– Veliki supermarket udaljen je samo 100 m od autokampa.

– Orebić je udaljen samo 2 kilometra i dostupan je pješice, biciklom ili automobilom.

– Nevio pruža svakodnevni prijevoz do Korčule i centra grada Korčule. Brod polazi iz pristaništa u kampu.

Otkrijte veličanstvenu prirodu s nama!

NAGRADE AUTOKAMPA NEVIO