Pregled smještaja

KAMPIRANJE

Koji je vaš odabir: kamp-kućica, kamp-prikolica ili šator?

Naš je cilj pružiti vam savršeno mjesto za vaše sljedeće kampiranje. Kao što smo već spomenuli, svaka parcela ima svoj šarm i prikladna je za sve oblike kampiranja. Jedva čekamo da vam pokažemo jedan od najljepših kampova na jadranskoj obali, skriven na poluotoku Pelješcu, neotkriveni dragulj hrvatske obale!

Više od 7 hektara površina i terasa koje se pružaju duž kampa pružaju zadivljujući pogled na more i savršen bijeg u prirodu. U autokampu Nevio pronaći ćete više od 150 parcela različitih veličina, s električnom energijom, vodom i odlagalištem otpadnih voda. Sve su vrlo blizu plaže.

Vrste parcela dostupne u kampu Nevio: A+, A, B i C.

SANITARNI PROSTORI

Kamp ima dva prostrana, novoobnovljena sanitarna bloka s prostorom za pranje posuđa. Treći je nešto manji i nalazi se u istočnom dijelu kampa. Glavni sanitarni blok sadrži dio za djecu, poseban dio za osobe s invaliditetom, dio za kućne ljubimce, praonicu rublja… potpuni sustav koji će vaš boravak učiniti još ugodnijim.

Odmah iza glavnog sanitarnog bloka nalazi se CamperClean, prva stanica za pražnjenje i čišćenje kemijskih zahoda. Njihova je upotreba BESPLATNA.

REZERVIRAJTE MJESTO ZA ODMOR KOD NAS

Ne čekajte ni trenutak! Pošaljite upit i pripremite se za novu avanturu kampiranja uživajući u jedinstvenoj destinaciji za odmor!

ADAC / ACSI / ANWB kamping karte se prihvaćaju

PARCELE – GALERIJA

Kliknite na fotografiju kako bi se otvorila galerija

SANITARNI BLOKOVI – GALERIJA

Kliknite na fotografiju kako bi se otvorila galerija

AUTOMATSKE STANICE ZA KAMPERE I KARAVANE

Kliknite na fotografiju kako bi se otvorila galerija

SADRŽAJI U KAMPU

 • 80 – 120 m²

 • Hlad

 • Električna energija

 • Voda

 • Kanalizacija

 • Zbrinjavanje otpadnih voda iz kamp-kućica i kamp-prikolica

 • Automatska stanica za pražnjenje kemijskih zahoda

 • 3 sanitarna bloka

 • Površina za roštilje

 • Igrališta

 • Bazen

 • Besplatan Wi-Fi

 • Parkiralište

 • Moguće su rezervacije

ZAISTA IZVRSTAN KAMP!

“U više od 40 godina kampiranja u Europi, ovo je jedno od mojih najboljih iskustava. Dobrodošlica je bila vrlo srdačna i rado su nam pomogli. Kamp je vrlo dobro osmišljen i ima terase pa je većina parcela dovoljno velika i ravna za naš veliki šator. Sanitarni prostori bili su besprijekorni. Nadamo se da ćemo se vraćati i u budućnosti.”

Derek S.

NAJBOLJI SADRŽAJI KOJE SAM VIDIO!

“Boravili smo ovdje 12 dana krajem listopada. Ovaj prekrasan kamp s terasama bio je vrlo tih i miran, s velikim izborom parcela. Odabrali smo prekrasno mjesto s pogledom na manje otoke i Korčulu. Prostori su besprijekorni, suvremeni, prostrani i vjerojatno najbolji u kojima smo IKADA boravili. Vlasnici kampa vrlo su ljubazni i srdačni i vrlo dobro govore engleski jezik. Besplatno smo se koristili teniskim terenom, što je dodatan plus.”

Jan W.

NAJBOLJI KAMP U KOJEM SAM BORAVIO!

“U kampu je oko 200 mjesta, ali uopće nema osjećaja gužve i prenapučenosti, iako smo ovdje u srcu sezone. Kamp ima vlastitu privatnu plažu (standardna hrvatska šljunčana plaža), koja je prekrasna i čista, s kristalno čistom vodom. Tu je i sjajan veliki bazen koji je čist i okružen ležaljkama zbog kojih imate dojam da ste odsjeli u luksuznom hotelu! Kamp ima i igrališta i teniske terene i sl. Dovoljno sadržaja da vam ne bude dosadno!”

Chadsick

Pregled smještaja

POGLEDAJTE DRUGE VRSTE SMJEŠTAJA

MOBILNE KUĆICE – COMFORT

Mobilne kućice Comfort pružaju savršen sklad suvremenog života i života u prirodi.

MOBILNE KUĆICE – DELUX

Stvorite prekrasne uspomene na odmor u udobnim i modernim mobilnim kućicama vrste „deluxe”. Savršene za obitelji.

MOBILNE KUĆICE – PRESTIGE

Uživajte u prekrasnim trenucima opuštanja u modernim i luksuzno opremljenim mobilnim kućicama.

MOBILNE KUĆICE GEBETSROITHER

Vaš odmor u kućici Gebetsroither bit će sjajno iskustvo za sva osjetila.

BUNGALOV

Luksuzna vikendica sa svim prednostima kampiranja.